Brood. Ja zeker, ik eet brood. En ei. En avocado. En groenten. Winning combination! En zoals jullie weten ben ik absoluut geen keukenprinses, maar hé.. Als ik dit kan, dan kan jij dit zeker ook. Recept? Staat hieronder voor jou beschreven:
BAKE IT TO MAKE IT
Omdat ik vandaag een dagje thuis ben besloot ik een gezonde lunch voor mezelf te maken. Want vaak pak ik uit pure luiheid een boterham gooi en wat beleg op en klaar is kees. Maar uiteindelijk blijkt dat wanneer ik even moeite doe (en wat is 7 minuutjes achter het fornuis doorbrengen nu) – de lunch veel vullende is dan wanneer ik voor de easy way ga. Wil jij exact dezelfde lunch maken voor van de week op kantoor of juist voor thuis? Check the recipe out:
FUEL YOUR BODY
Het enige wat je in huis moet hebben in een koekenpan, wat olie op boter, een spatel and you’re ready to go. Nou ja.. Bijna dan. Onderstaande ingrediënten zijn vereist voor het maken van de quick lunch:
INGREDIENTS LIST:
1. Drie eieren (met dooier en al)
2. Melk: Jij mag kiezen welke. Ik heb gekozen voor volle melk. Waarom ik volle melk kies? Omdat ik dan meer vetten binnen krijg
3. Groenten: Ik heb gekozen voor cherry tomaatjes en rode paprika
4. Een avocado
5. Brood naar keuze: Ik heb gekozen voor speltbrood, omdat ik tarwebloem niet kan verdragen. Maar 100% spelt gelukkig wel
HOW TO MAKE IT?
Klop de eieren in een kom, voeg de melk er aan toe.
Giet het geheel in de (verwarmde) koekenpan.
Wacht tot het een beetje hard is geworden (dat het niet helemaal vloeibaar meer is)
Voeg de groenten er aan toe
Leg het brood met avocado in de tussentijd op een bord
Even laten staan de pan en tadaa.. 7 minuten later is jouw healthy lunch klaar!