Zin in een lekkere snack of een licht diner?
Dan is dit jóuw gerecht:
Zoete aardappel met zongedroogde tomaten, geitenkaas & walnoten uit de oven
INGREDIËNTEN:

- Zoete aardappel (2 stuks)
- Bosui (2 stuks)
- Zongedroogde tomaten
- Geitenkaas honing (2 plakjes)
- Dressing: olijfolie, limoensap & zout
- Walnoten (4 stuks)
HOE TE MAKEN?

- Verwarm de oven voor op 160-180 graden
- Pak een ovenschaal en doe daar een laagje olijfolie in
- Snijd de zoete aardappelen door het middelen en leg ze in de ovenschaal
- Snijd de bosui in stukjes en doe die in de ovenschaal
- Sprenkel de dressing van limoensap, olijfolie & zout over de zoete aardappelen
- Zet de zoete aardappelen in de oven voor 45-60 minuten
- Haal ze er uit als de tijd voorbij is
- Snijd als je wilt nog wat bosui
- Garneer elke zoete aardappel helft met 1 plakje geitenkaas, 2 zongedroogde tomaten,
2 walnoten & bosui naar gelang - En.. genieten maar!
Ps, je kunt hier ook altijd een proteïnebron aan toevoegen:
denk hierbij aan kip, vis of een vega optie zoals tempeh of tofu