Zin in een lekker vullend vega gerecht?
Dan is deze voor jou:
INGREDIËNTEN:

• bruine Thaise noedels (2 eetlepels)
• avocado (1/4)
• zwarte olijven (5-6 stuks)
• zongedroogde tomaten (3-4 stuks)
• gegrilde aubergine (2-3 plakjes)
• veldsla (zoveel als je wilt)
• zout & peper
• olijfolie

HOE TE MAKEN?
- Zet een pan met water op het vuur: wacht tot het water kookt
- Terwijl het water opwarmt snijd je de groentes in stukjes
- Als het water kookt die je er 2 handjes bruine Thaise noedels bij (per persoon)
- Laat de noedels 11 minuten koken
- Pak een bord en doe daar de veldsla op (naar gelang)
- Sprenkel wat (truffel) olijfolie op de sla samen met wat peper en zout
- Leg de gesneden groentes op de sla + de zongedroogde tomaten
- Giet de Thaise bruine noedels af
- Leg 2 eetlepels Thaise bruine noedels bovenop de sla
- Top de salade af met 1/4 avocado en zwarte olijven
Easy does it..
Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn. Smakelijk!