Als er 1 gerecht is wat ik iedere dag kan eten,
dan is het dit:
Pompoen met tuinbonen, rozemarijn, truffel olijfolie & zeezout uit de oven:
Gezond, vullend & voedzaam.
Wil jij het ook maken?

INGREDIËNTEN:
- Pompoen (1 stuk)
- Zak bevroren tuinbonen (halve zak)
- Grote maiswafels
- Truffel olijfolie
- Rozemarijn
- Zout

HOE TE MAKEN?
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Snijd de pompoen in ringen: denk aan jouw vingers
- Pak de ovenschaal er bij en doe daar een klein beetje olijfolie in
- Leg de gesneden pompoen in de ovenschaal
- Doe daar wat zout, rozemarijn & olijfolie naar gelang overheen
- Pak de zak bevroren tuinbonen er bij: doe de helft van de zak in de ovenschaal
- Zet de pompoen in de oven op 220 graden voor zo’n 50-60 minuten
- Haal de pompoen een uurtje later uit de oven: versnipper twee maiswafels over de pompoen
& smakelijk eten maar!