By far m’n lievelingsontbijt – en wil die heel graag met jullie delen:
havermout met cacao, peer, banaan, pecannoten pindakaas & blauwe bessen on the side
Wil jij dit ontbijtje ook proberen?
Here we go:
INGREDIËNTEN

- Fijne havermoutvlokken (40 gram)
- Peer (1 stuk)
- Banaan (medium, 1 stuk)
- Pecannoten (3-4 stuks)
- Ongezoete amandelmelk (of andere melk naar keuze)
- Cacaopoeder (1 theelepel)
- Pindakaas (20 gram)
- Optioneel: kaneel
HOE TE MAKEN?

- Snijd de peer in kleine stukjes en doe ze in een bakje
- Doe 40 gram havermout in het bakje er bij
- Giet daarna de ongezoete amandelmelk in het bakje totdat de havermout en peer
‘onder water’ staan - Daarna voeg je 1 theelepel cacaopoeder toe: mix het geheel door elkaar
- Vervolgens pak je de pindakaas en doe je er 1-2 theelepels pindakaas bij
- Snijd de banaan in stukjes en leg die er bovenop
- Doe er nog wat amandelmelk bij totdat alles ‘onder water’ staat
- Optioneel: voeg er kaneel aan toe
- De besjes eet ik altijd ‘on the side’: dit verwarm ik eventjes in de magnetron en eet het dan op.
Je kunt het natuurlijk ook met de rest mixen
Smakelijk eten!