De meest simpele & lekkerste snack ooit:
Vers bananenrood met mejool dadels, cacaonibs en pecannoten
Wil jij het ook maken? Dit is wat je moet kopen:
INGREDIËNTEN:

- 4 rijpe bananen
- 3 mejool dadels
- amandelmeel (200 gram)
- cacaonibs (ongeveer 3 eetlepels)
- baksoda (half zakje)
- scheutje olijfolie
- baking soda (scheutje) + appelazijn (scheutje)
HOE TE MAKEN?

- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Pak een bakschaal voor het bananenbrood
- Doe er een velletje bakpapier in (of vet de bakvorm in met olijfolie)
- Pak een grote kom
- Doe daar de 4 bananen in en prak die door elkaar
- Vervolgens maak kleine stukjes van de mejool dadels: doe die er bij in de kom
- Daarna gaat het amandelmeel, de cacaonibs en een scheut olijfolie er bij
- Meng het geheel door elkaar
- Als laatste doe je een beetje baking soda in een klein kommetje:
doe daar een scheut appelazijn bij (het gaat dan schiften – dat is hoort zo) - Voeg een klein scheutje van het goedje toe bij het mengsel in de kom
- Alles goed door elkaar mengen
- Doe vervolgens alles in de bakvorm en zet het 45-50 minuten in de oven
- Goed laten afkoelen (minimaal 2 uurtjes) voordat je het snijdt
Smakelijk!