Zin in een lekker zoet ontbijtje?
Dan is dit een recept voor jou:
Havermout bananen pannenkoek met pindakaas, rood fruit & kaneel

INGREDIËNTEN:
- banaan (1 stuk)
- fijne havermout vlokken (40 gram)
- ongezoete amandelmelk (half klein glaasje)
- naturel pindakaas (2 theelepels)
- (bevroren) rood fruit (2 handjes)
- eieren (2 stuks)

HOE TE MAKEN?
- Snijd de banaan in stukjes: prak die tot het een fijn mengsel is
- Doe de banaan in een bak waar je goed in kunt roeren
- Voeg hier de 2 eieren aan toe
- Voeg de 40 gram havermout hier ook aan toe: mix het door elkaar heen
- Voeg al roerend 1 half klein glaasje ongezoete amandelmelk toe
- Laat het geheel even 1-2 minuutjes staan
- Warm alvast een pan op: gebruik olijfolie of bakspray
- Doe het mengsel in de verhitte pan
- Laat dit 5-7 minuten staan en draai de pannenkoek daarna voorzichtig om
- Laat dit nog eens 5 minuten bakken
- Als de pannenkoek lichtbruin van kleur is haal je ‘m uit de pan
- Leg de pannenkoek op een bord & voeg het rood fruit toe
- ‘Drizzle’ daarna de pindakaas over de pannenkoek en het rood fruit
- Als finishing touch kun je er kaneel overheen doen: hoeft niet, mag wel.
Je kunt hier ook cacaopoeder overheen doen mocht je dat lekkerder vinden
Smakelijk eten!