Een ding had ik mezelf beloofd; zodra ik m’n #twomonthchallenge had voltooid, mocht ik beginnen aan m’n secret chocolade project. En wat is dat project dan precies zul je je afvragen? Nou, dat ga ik je nu haarfijn uitleggen. Af en toe moet je jezelf gewoon even belonen:
NO CHOCOLATE DURING MY CHALLENGE
Iedereen die mij kent weet dat ik een chocoladeliefhebber in hart en nieren ben. Daarom was het voor mij dan ook knap lastig om de afgelopen drie maanden alles wat met chocolade te maken had, af te slaan. Een keer is het mij niet gelukt en heb ik toegegeven aan m’n Tony Chocolonely karamel zeezout craving. Maar de rest van de challenge heb ik mij keurig aan die afspraak gehouden. Natuurlijk had ik wel eens een proteinebar met een chocolade coating, maar dat is toch heel anders dan een lekkere reep chocolade moet ik zeggen.
READY FOR A CHOCOLATE OVERDOSE
Dus om ervoor te zorgen dat ik mij gedurende de challenge keurig hield aan de afspraak, had ik met mezelf een toffe deal gemaakt. Alle chocolade die ik de afgelopen drie maanden zou verzamelen ging linea recta het keukenkastje in. Dit keukenkastje werd gedurende de challenge steeds heiliger voor mij. Nu, terugkijkend op de afgelopen maanden, heb ik toch behoorlijk wat chocolade verzameld. And god, dit mocht ik allemaal opeten als m’n challenge zou eindigen – en ik natuurlijk m’n doel(en) bereikt had.
MY SECRET PROJECT: THE CHOCOLATE PIZZA
Jaaaa! En nadat mijn challenge afgelopen vrijdag officieel eindigde, keek ik onwijs uit om m’n gedroomde chocolade project tot leven te brengen. Ik wist van tevoren dat ik m’n maag niet meer zo gewend is aan deze producten (vooral niet in zulke hoeveelheden), maar voor een keer heb ik die buikpijn er wel voor over. En tada: speciaal voor jullie. Alle ingrediënten voor deze heerlijke (en niet zo healthy, joh) pizza. Maar guys, lekker dat ‘ie was!
All my favorite chocolate:
Toppings:
Tony’s Chocolonely karamel zeezout
Tony’s Chocolonely melk, yoghurt, passievrucht
Reese’s
M&M’s crispy
Witte chocolade rice crispy met hazelnoot
Hazelnootbollen van de Choco Company
Chocolate bar melk Coconuts & Cookies
Chocolate bar melk Tiramisu
Chocolade rozijnen
Spread:
Nutella
Whey Tella
Kokoscremepasta
Bodem:
Spelt pizza van de EkoPlaza
Oke, de calorieën vermelden we er even niet bij. Maar man, man.. Wat heb ik lekker gegeten! Een chocolade pizza is zeker niet iets wat je iedere week moet maken, maar heb je iets ‘te vieren’ – een leuke optie voor een taart bijvoorbeeld – dan is dit zeker een aanrader!
Zorg wel dat je ‘m met iemand deelt en niet zoals ik.. Het allemaal zelf opeet! Want dan krijg je van mij alvast een ‘misselijk-op-ed-bank-garantie’.
Ik heb m’n #twomonthchallenge in ieder geval in stijl afgesloten. Een weekend vol (vr)eten – heerlijk om even los te gaan, maar morgen weer back to normal. Stiekem toch ook best wel fijn. Cheers guys!
Sportieve liefs,
Indi(GO)